tiistai 13. elokuuta 2013

Kouluasiat etenevät.

Poikien koulun rehtori soitti juuri ja nyt on hieman jo selkeytynyt se miten tulemme hoitamaan Suomen oppimäärän ollessamme melkein kokonaisen lukuvuoden poissa.
En ollut aivan varma onko tämän hoitaminen koulun vai meidän omalla vastuullamme, mutta rehtori kertoi sen olevan koulun vastuulla. Joten kunhan lähtöpäivämme varmistuu ilmoitan sen samoin tein koululle ja poikien opettajat hoitavat opintosuunnitelman pojille ja saamme vuoden oppikirjat mukaamme. (Jepujee, se kuudes matkalaukku tulee siis hyvin tarpeeseen!)

Vielä on avoimena kysymyksenä niin koulun kuin meidänkin osaltamme se, miten tasotestaus hoidetaan jos todella olemme tulossa takaisin vasta kesällä/syyslukukaudelle. Tasotestaus vaaditaan jotta todistukset voidaan kirjoittaa ja pojat siirtää seuraavalle luokalle. Mutta sekin kuulemma on sovellettavissa.
Ja onneksi lapsemme ovat vasta 2. ja 4. -luokkalaisia, sillä näiden vuosiluokkien oppimäärän opettaminen itse tulee vielä olemaan onneksi helppoa. Auta armias jos meillä olisi jo yläkoululaisia...

Mutta jee, To do -listalta sai ruksattua edes yhden kohdan olevan hoidossa. Vähän kerrallaan, vähän kerrallaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti