perjantai 2. elokuuta 2013

Matka alkaa.

Tapanani yksinkertaisesti on dokumentoida elämääni kirjoittamalla ja niin ajattelin tehdä myös nyt kun meidän perheen matka suuntaa kohti Australiaa.

Viisumiprosessi on käynnissä ja me olemme jo ajatuksen tasolla valmistautuneet muuttoon, konkreettinen valmistautuminen käynnistyy vähitellen myös ja tekemistä tuntuu riittävän.
Olen aloittanut helpoimmasta päästä eli lehtitilausten ja kerhojäsenyyksien peruuttamisella, mutta aika paljon on asioita hoidettavana vielä ennen kuin seisomme laukkujemme kanssa lentokentällä.

Matkaan meitä lähtee isäihminen, jonka töiden myötä tämä muutto onnistui, allekirjoittanut äiti-ihminen, joka määränpäässä on kotirouvana, mutta tekee myös sekalaisia kirjoitustöitä Suomeen, 10-vuotias esikoinen, 8-vuotias keskimmäinen ja 5-vuotias kuopus. Maallisen omaisuutemme aiomme kutistaa vain välttämättömimpään, lahjoitamme ja myymme pois kaiken ylimääräisen ja säilömme jäljelle jäävän varastoon odottamaan paluutamme.

Blogi saattaa aluksi olla hiljaisempi, aina ei ole mitään kerrottavaa, mutta kunhan astumme uudelle mantereelle tulee uudesta arjesta varmasti huomattavasti enemmän kirjoitettavaa.

1 kommentti: